در این مجال قصد عارضهیابی کارخانه ارج را نداریم اما اکنونکه به هر دلیلی دیگر کارخانه قدیمی و معروف ارج نمیتواند در رونق اقتصادی کشور نقشآفرین باشد عدهای سو استفاده گر قصد بهرهبرداری از این ضایعه نه در جهت منافع مردم و کشور بلکه در جهت منافع جناح سیاسی خوددارند.
گروهی از رسانهها از ابتدای انتشار خبر ورشکستگی «ارج» بر طبل بیلیاقتی دولت فعلی در بحث حمایت از تولید داخل میکوبند و در سوی مقابل برخی از فعالین رسانهای یک جناح خاص سیاسی که ابتدا منکر ورشکستگی «ارج» شده بودند پس از رسانهای شدن تعطیلی این کارخانهی قدیمی مدعی شدهاند که ورشکستگی ارج حاصل مدیریت “مدیریت ناصحیح دولت قبل” بود نه برجام! تکذیب کنندگانِ ورشکستگیِ کارخانه ارج! جدیداً مدعی شدهاند که ارج از سال ۱۳۸۶ ورشکسته بوده است.
اگر بپذیریم که دلایل ورشکستگی یک کارخانه میتواند درونی و بیرونی باشد انصاف آن است که سهم هر بخش را بهصورت علمی و کارشناسی شده مشخص نماییم تا در این مسیر جلوی سو استفادههای سیاسی جناحهای مختلف سیاسی را بگیریم.
اما نکتهی اساسی آن است که در شرایطی که بسیاری از کارخانههای تولیدی کشور شرایط مساعدی ندارند، باید بهجای جنجالهای رسانهای درصدد حل مسائل و معضلات تولید داخل بود تا بتوان از تعطیلی کارخانههای دیگر جلوگیری نمود.
امیدوارم همه جناحهای سیاسی در مقوله حل مسائل اقتصادی کشور بهجای آنکه مچگیری کنند دست یکدیگر را به گرمی بفشارند. امیدوارم جناحهای سیاسی یقین پیدا کنند که راهحل مسائل اقتصادی کشور، اقتصادی است نه سیاسی!
امیدوارم جناحهای سیاسی به آنچه ره بر این نظام میگوید اعتقاد پیدا کنند که راهحل مسائل اقتصادی کشور تحقق ” اقتصاد مقاومتی” است که البته دو صد گفته چون نیمکردار نیست!
دو صد گفته چون نیمکردار نیست!
بهره برداری سیاسیِ ورشکستگیِ ارج، مشکلِ اقتصادِ کشور را حل نمی کند
لینک کوتاه : http://gonabadtimes.ir/?p=21946
- ارسال توسط : مدیر
- 35 بازدید
- بدون دیدگاه