شماره مطلب : 6924
زمان انتشار : ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۳

نخستین جشنواره بزرگ آشپز برتر در دانشگاه پیام نور گناباد برگزارشد

نخستین جشنواره پخت غذاهای سنتی روز دوشنبه توسط جمعی از دانشجویان دانشگاه پیام نور گناباد برگزار شد.

به گزارش گنابادتایمز به نقل از روابط عمومی دانشگاه پیام نور گناباد دکتر کاظم گلباف از برگزاری نخستین جشنواره بزرگ آشپز برتر در این دانشگاه خبر داد.
رئیس دانشگاه پیام نور بابیان این مطلب که هدف از برگزاری این جشنواره آشنایی دانشجویان با پخت انواع غذا های ایرانی بخصوص غذاهای سنتی و همچنین تشویق به هنر آشپزی می باشد .
ایشان بیان نمودند این جشنواره در روز سه شنبه مورخ 15 /2 /93 ساعت 12 برگزار شد و در آن 33 گروه با 60 نوع غذا شرکت داشتند .

شایان ذکر است در پایان با تشخیص داوران نفر اول خانم اصغری با پخت کشک بادمجان،نفر دوم خانم معلم باپخت غدای فسنجان ونفر سوم آقای سلیمانی باپخت غدای میرزا قاسمی مشخص شدنددبیر این جشنواره در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این جشنواره بیش از 35 نوع غذا و پیش غذا توسط شرکت کنندگان ارائه شد.

فاطمه دادمند، غذاهای سنتی ارائه شده دراین جشنواره را جوشپره، آش لخشک، گندم پلو، قطاب، کلبه، دلمه، عدس پلو، توکی، قورمه، انواع کشک بادمجان و غذاهای رایج کشور از جمله جوجه کباب، انواع مرغ با پلو، انواع گوشت با پلو و دیزی عنوان کرد.

هم اکنون بیش از دو هزار و 500 دانشجو در دانشگاه پیام نور گناباد مشغول تحصیل می باشند.

 

دیدگاه ها

اضافه کردن دیدگاه جدید

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

جدیدترین ها