
داستان عدم عرضه نان در فروشگاه های گناباد چیست ؟
هر چند با اجرای طرح ساماندهی توزیع نانهای بسته بندی از لحاظ بهداشت و کیفیت نان بسته بندی شده ارتقا خواهد یافت اما نباید نیاز مردم به نان در پیچ و خم قوانین و آیین نامه ها و مجوزها دچار محدودیت گردد.
به گزارش گنابادتایمز،پس از گلایه برخی از مردم در خصوص عدم فروش نان در فروشگاه ها و سوپرمارکت های داخل شهر با پیگیری های خبرنگار گنابادتایمز مشخص گردید عدم توزیع نان به هیچ وجه موضوعیت نداشته و آنچه مصوب گردیده است عدم توزیع نان دارای سوبسید به صورت غیرقانونی در فروشگاه هاست.
براساس آنچه مطلعین می گویند برخی از فروشگاه ها با خرید نان سوبسیدی از نانوایی ها آن را با درصد قابل ملاحظه ای به مردم می فروختند،ضمن آنکه نباید نان پس از خروج از تنور و در فرآیند سرد شدن در مجاورت نایلونهای شیمیایی قرار گرفته و به خارج از نانوایی انتقال یابد، چراکه به شدت خطرناک و بیماریزاست.
لذا فروشگاه ها و سوپرمارکت ها می توانند با خریداری نان دارای لیبل و برند از نانوایی ها آزادپز دارای مجوز نیاز مشتری را مرتفع نمایند.اما نباید فراموش کرد که باید نظارت دستگاه ها بر بسته بندی و بهداشت نان های تولیدی در نانوایی های آزادپز نیز افزایش یابد.
هر چند با اجرای طرح ساماندهی توزیع نانهای بسته بندی از لحاظ بهداشت و کیفیت نان بسته بندی شده ارتقا خواهد یافت اما نباید نیاز مردم به نان در پیچ و خم قوانین و آیین نامه ها و مجوزها دچار محدودیت گردد.
اما نکته اساسی آن است که چه تعداد نانوایی آزادپز دارای مجوز بهداشتی در سطح شهر وجود دارد؟ آیا این تعداد می توانند پاسخگوی نیاز مردم باشند؟
شایان ذکر است براساس دستورالعمل هیئت وزیران به تدریج ۲۰ درصد نانواییهای گناباد باید آزادپز شوند.